Lesaanbod

Online leren

Online les volgen leent zicht uitstekend om gedrag te analyseren en je oog te trainen op details.Tijdens live les kan het een hele uitdaging zijn om je aandacht te verdelen, nieuwe technieken te proberen, te observeren wat het paard doet en te observeren wat je zelf doet. Mijn ervaring is dat lesklanten die online les volgen sneller groeien en meer zelfvertrouwen ontwikkelen.

De voordelen van online les op een rij:

  • Een online les plan je voor wanneer het jou uitkomt. Je bent niet afhankelijk van andere lesklanten.
  • Je aandacht 100% bij je paard tijdens de training en vervolgens 100% bij de les.
  • Deel met mij de delen van je training waar je feedback op wilt. Zo benut je de lestijd optimaal.
  • Doordat we samen de video analyseren leer je te zien wat er gebeurt en wordt je langzaam je eigen instructeur. Zo groei je naar zelfstandigheid en wordt jouw paard uiteindelijk jouw instructeur.

Hoe werkt online les?

Film je training(en) en stuur mij minimaal 24 uur voor de les een video van circa 10 minuten toe. Heb je specifieke vragen? Voeg die dan toe. Zo kan ik me voorbereiden op jouw les en halen we het maximale uit onze tijd samen. In een zoomcall lopen we jouw video samen door. We analyseren de beweging, gedrag, trainingsvaardigheden en maken een stappenplan voor de volgende les. Er is uitgebreid tijd voor vragen.

Cursussen

Wil je intensiever aan de slag? Dan is onze cursus wat voor jou! Zensitief met Paarden biedt drie verschillende cursussen aan die aansluiten bij de verschillende fases in de educatie van het R+ dressuurpaard. Alle gevorderde dressuuroefeningen zijn terug te brengen tot eenvoudige bouwblokken. In de cursus 'Hoekstenen voor R+ dressuur' leggen we een zeer sterk fundament door je rugzak te vullen met onmisbare basisgedragingen waar jij en je paard altijd op terug kunnen vallen. Ik raad je aan om zoveel mogelijk tijd door te brengen in deze fase. Vlotheid in deze oefeningen is een vereiste om in de cursussen 'Op weg naar verticale balans' en 'Soepel en Sterk' bouwblokken te combineren en sequenties te vormen.

 

Ontdek hier onze blog's!